De genezers - Reisverslag uit L'Isle-sur-Serein, Frankrijk van Cor Blokdijk - WaarBenJij.nu De genezers - Reisverslag uit L'Isle-sur-Serein, Frankrijk van Cor Blokdijk - WaarBenJij.nu

De genezers

Door: Cor en Henk

Blijf op de hoogte en volg Cor

18 April 2007 | Frankrijk, L'Isle-sur-Serein

Vandaag voor het eerst gelopen op nieuwe schoenen. (wie haalt de oude schoenen op) We lopen zonder pleisters en blaren dankzij goede zalf en pleisters van onze DA drogist,Fred en Catharina Rijkes de rozenkrans van Tineke Stoop,goede adviezen van Evelien Stolp en de tijgerbalsem van Greet Twint.
Vandaag hebben we ongeveer 30 km gelopen van Ancy le France naar L;Isle-Sur-Serein een wandeling met div colletjes tot 315 meter omhoog lekker maar omlaag slecht voor de voetjes en de kuiten.
En morgen naar de mooie stad Vezelay.
Na bijna een maand lopen bedanken wij iedereen die ons volgt, en voor de gigantische belangstelling en de ontzettende leuke reacties, dit geeft ons een kick.

• 18 April 2007 - 14:24

Gerwina:

We zijn ook super trots op jullie.

• 18 April 2007 - 14:49

Laura:

ik hoop dat jullie het nog 2 maanden volhouden met jullie voeten

doeoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 18 April 2007 - 14:58

Caroline En Frank:

Hallo Cor en Henk,

Eindelijk een berichtje van ons! Gisteren heerlijk asperges gegeten in de Rijp en toen het goede adres gekregen.
    Het ziet er allemaal goed uit. Veel succes nog en genieten hoor onderweg!!!
    Groetjes.

• 18 April 2007 - 16:05

Koos De Vries:

Ik vind het fantastisch hoe goed jullie het doen en aldoor de moeite nemen om een computer te zoeken,want dat valt soms niet mee, daar weten wij van. Nou sterkte en hou de moed er in. De groeten van Corry maar die zit nog in Amerika bij onze dochter ze komt Vrijdag thuis en Zaterdag gaan wij de Ronde van N.H fietsen. Het is hier nog steeds mooi weer maar in midden Frankrijk ook.

• 18 April 2007 - 16:31

Lida & Kees:

Hoi Globetrotters,

zo te zien gaat het fantastisch met jullie en je eerste paar schoenen versleten, met die hulpmiddeltjes van al die vriendinnen van je moet het jullie zeker gaan lukken.Dat wij hoorden dat je al in Reims zat dacht ik toch weer even aan onze wijn reis met de Pastoor wat hebben wij toen een plezier gehad,Cor het is heel leuk om jullie zo te volgen en al kennen wij Henk niet ik denk dat jullie het met elkaar wel redden in ieder geval wensen wij jullie er de kracht voor vooral de groetjes van ons en een dikke knuffel.

• 18 April 2007 - 17:03

Leo Van Etten.:

Hoi stoere kickende pelgrims,
    Wat moet het een geweldige ervaring zijn om op deze bijzondere wijze, weg van alle hectiek van onze alledaagse beslommeringen,stukje bij beetje jullie uiteindelijke doel te bereiken.
    Hou vol en geniet van al dit moois,
    Wij genieten mee van jullie prachtige ervaringen!
    groetjes,
    Leo en karolien.

• 18 April 2007 - 17:26

Sven En Maud:

He Opa en Henkie

Met jullie gaat het TOPPIE he, nou met ons ook, we passen goed op Oma en Piet. Ze missen je wel hoor. Oma koopt uit verveling nog meer trommels en gaat nu echt alle rommelmarkten af, ze is niet te houden????
    Piet is daar natuurlijk niet blij mee, want nu komt ook in zijn nieuwe kamer vol te staan met die trommels Opa.
    Maar ja, als het bij de trommels blijft dan valt het ook wel weer mee.(toch)
    Nu ga ik lekker slapen en morgen weer gezond op, zal een kus aan Sophie geven want die komt morgen een dagje spelen.

Tot heel gauw lieve Opa en Henk

Kusjes Sven en Maud

• 18 April 2007 - 17:46

Ben En Lineke:

Wat een fantastische prestatie, je moet wel een geweldige conditie hebben om dit vol te houden,ga zo door mannen. Veel succes op de nieuwe schoenen!! We blijven jullie (virtueel) volgen.

• 19 April 2007 - 07:36

Jan Prins:

Jullie hebben het gezegde dus ter harte genomen gooi nooit geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt.Goed gedaan jochies.Met goede adviezen van o.a. Evelien Stolp en andere dorpsgenoten lopen jullie natuurlijk met jullie hoofden in de wolken.
    Mannen ik hoop dat deze mail jullie weer een kick geeft om door te gaan waar ik het volste vertrouwen in heb.

Groetjes van Jan en Gees Prins.