Alleen maar water - Reisverslag uit Dinant, België van Cor Blokdijk - WaarBenJij.nu Alleen maar water - Reisverslag uit Dinant, België van Cor Blokdijk - WaarBenJij.nu

Alleen maar water

Door: Cor en Henk

Blijf op de hoogte en volg Cor

05 April 2007 | België, Dinant

vandaag ruim 35 km gelopen alleen maar langs de Maas. Aangekomen in Dinant bij het Leffeklosster bleek het zoals voorafgaande hotels vol te zitten, dus maar weer op zoek naar wat anders. Leuke Chambre Dhote gevonden, in de avond het stadje in om te eten en daarna vlug naar bed, want morgen gaan we eindelijk Frankrijk in. tot snel mvg de pelgrims cor en henk

• 05 April 2007 - 20:54

Willie ,wim:

Wat een heerlijk gevoel zal het zijn voor jullie, nu Franrijk in te gaan als,GOD IN FRANKRIJK ?? Veel succes.Volgen jullie.xx

• 05 April 2007 - 21:53

Tamara:

Heey henk en cor
    Wat een super mooie foto's
    Alweer bijna in frankrijk.
    Het gaat lekker snel.
    Nou heel veel succes
    En we horen het snel weer
    XxXxXxXxXxXxXx en groetjes
    Tamara

• 05 April 2007 - 22:13

Wendy:

Hallo Henk en Cor. Een berichtje van Wendy en Arnoud uit Krommenie. Je weet wel wie...
    Ik ben onder de indruk van jullie prestaties. Mijn pet er voor af! Van Tamara deze site doorgekregen en nogmaals mijn respect. Het verhaaltje van de zegening met palmtakken is denk ik heel erg mooi geweest om dat te beleven. Mannen, veel groetjes van ons uit Krommenie.

• 06 April 2007 - 07:25

Henk En Ria:

dag henk en cor je bent nu in een mooien streek aangekomen we zijn daar bekend in charlevil le mezieres en sedan wij wensen jullie dan ook heel veel plezier met het wandelen de groeten

• 06 April 2007 - 09:45

Pa En Moe Schimmel:

Henk en Cor we volgen jullie op de laptop, geniet van deze tocht en wensen jullie nog veel plezier.

• 06 April 2007 - 10:31

Alice & Hans-Peter:

Water kan natuurlijk heel lekker zijn als je dorst hebt, maar ik kan me voorstellen dat je tijdens een wandeling wel eens wat anders wil zien na 35 km! Veel succes verder nog en hou de voetjes heel. We blijven jullie volgen en houden ondertussen de zaak in de Rijp ook in de gaten. Het zou toch zonde zijn als een ander al dat lekkers op at. Schouderklopje van HP en kusje van Alice.

• 06 April 2007 - 11:43

Danny En Sil:

Ha die Cor! Alvast fijne paasdagen en een fijn weekend. Ik bel je van de week weer een keer. Groeten van Danny en Sil

• 06 April 2007 - 12:21

Piet En Mieke:

Hallo Cor en Henk,

Wij genieten met volle teugen van jullie verslag en prachtige foto's. Hoop dat jllie nog veel prachtige verhalen meemaken, zoals het verhaal van de palmtakken.Fijne paasdagen en nog veel loopplezier.
    dikke kus van onsxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 06 April 2007 - 16:28

Simone:

Hoi cor en henk ik wil jullie heel veel sterkte wensen en dat jullie nog heel veel mogen zien en beleven onderweg groetjes simone ( braas )

• 06 April 2007 - 20:50

Jan En Mieke:

cor en henk heel veel succes en veel plezier op jullie mooie tocht door frankrijk groetjes

• 06 April 2007 - 21:19

Sandra:

Hallo Henk en Cor,

heel veel succes. Al in Frankrijk. Goed gelopen.

groetjes
    Sandra, Fred en Jill

• 07 April 2007 - 12:12

Kelly :

heey cor en henk
    al best snel gegaan allemaal..
    nu alweer bijna in frankrijk
    dat duurt denk ik wel ff voor dat je daar door bent
    we komen snel lang:)
    Dikke kus kelly

• 07 April 2007 - 14:36

Cor Piening:

Hallo Henk en Cor
    Ik geniet van jullie verslag. Super om dit te kunnen doen.
    De dagen gaan snel en wandelen is een genot. Geniet van de verdere tocht.
    Veel succes en gezegende paasdagen.

• 07 April 2007 - 17:49

Monique:

Dag lieve cor!

Wat leuk om te lezen hoe het gaat! Ik hoop dat u zich vermaakt en lekker geniet, maar dat zal wel goed zitten denk ik! Hier alles koetjes en kalfjes...wel ongezellig hoor zonder u aan de bar!

Geniet lekker van de paasdagen. Ik blijf u volgen!

Lieve groet Monique

• 07 April 2007 - 19:44

Rob:

Leuke site, goed initiatief! Je hebt weer ruimte voor 100 foto's extra, dus maak er gebruik van want ik vind het leuk om jullie te volgen!

• 08 April 2007 - 11:37

Peter & Janny :

Cor en Henk,

Spannend vandaag in Frankrijk. Prachtige indruk door die foto's, chapeau, succes met jullie prachtige tocht en niet te vergeten goede doelen!!

Hartelijke groet uit Graft van
    Peter, Janny, Janet en Chiel

• 08 April 2007 - 14:17

Marie Smit.:

ik volg jullie ook zoals je ziet.
    Cor en Henk veel sterkte en geluk met jullie reis.

• 08 April 2007 - 18:37

Jacquelina En Bianca:

he lekker hoor dat het jullie zo goed gaat. Hier ook in de rijp . groetjes en veel succes van ons. we blijven volgen.xx

• 09 April 2007 - 11:30

Jan En Eef Knook:

Mannen we volgen jullie voetreis en hopen op een goede voortzetting.
    Vanuit Dronten leven we in gedachten mee.
    Toi, Toi, Toi .Vergeet niet dagelijks de hielen in delucht te houden.
    succes.

• 09 April 2007 - 17:49

Leo Van Etten:

Wij genieten mee van jullie indrukwekkende prestatie en prachtig verzorgde website! Hou vol en geniet elke dag van je reis.Enig afzien hoort er vanzelfsprekend bij maar dat zal jullie, stoere wandelaars, absoluut niet deren! Dat staat vast.
    groeten Leo en Karolien.

• 09 April 2007 - 18:03

Jaap Verweij:

Wij kennen elkaar niet en toch stuur ik jullie een mailtje.
    Ik was vorige week in "Het Wapen van Munster" voor het bespreken van een koffiestop met een gezelschap van 50 personen op 10 mei as. Daar heb ik aan de muur de kaart gezien van de route naar Santiago de Compostella. Uw zoon heeft mij zeer enthousiast en trots geïnformeerd over deze sportieve onderneming. Ik wens jullie beiden een prachtige en voorspoedige tocht en zal zeker jullie verrichtingen verder volgen.

Hartelijke groeten van,
    Jaap Verweij
    Nieuwegein

• 10 April 2007 - 07:09

Willie:

Hoi,Cor,even zeggen dat Wim en ik weer genoten hebben bij de familie ,was weer heerlijk. Alles loopt goed zo te zien dus je kan nog wel even weg blijven, hahaha.Ik hoop dat jullie ook genieten ennn, jullie hebben het weer mee. xxx

• 10 April 2007 - 08:20

Ria En Cees:

Hallo Cor en Henk,
    Hoorde gisteren van jullie tocht,schrokken wel een beetje want we weten hoe ver Santiago is.
    Het uitzicht dat je krijgt zal ook tot inzicht leiden en jullie zullen nog wel het een en ander meemaken.
    Geniet er van en we duimen voor jullie.

Ria en Cees (Koog a/d Zaan)

• 10 April 2007 - 09:10

Henk En Barbara:

De groetjes uit Haarlem en Bergen.
    Henk en Ineke hebben vorige week een luxe caravan gekocht in Graft.
    Op kruipafstand van Het wapen van Munster.
    We zien dat het goed gaat met je.
    Henk zal over een paar weekjes jullie opzoeken in Frankrijk.
    Liefs en groetjes Barbara en Henk

• 10 April 2007 - 09:10

Henk En Barbara:

De groetjes uit Haarlem en Bergen.
    Henk en Ineke hebben vorige week een luxe caravan gekocht in Graft.
    Op kruipafstand van Het wapen van Munster.
    We zien dat het goed gaat met je.
    Henk zal over een paar weekjes jullie opzoeken in Frankrijk.
    Liefs en groetjes Barbara en Henk

• 10 April 2007 - 16:13

Daan Van Turenhout:

Henk en Cor, wij willen jullie heel veel sterkte toewensen tijdens jullie lange rit. Het is nogal wat, ik heb een keer met je meegelopen 4 dagen rondom Nijmegen en daar kwam al geen eind aan. Hoop dat het meevalt met de blaren , we volgen de site aandachtig. Sterkte en veel plezier ! Groeten van Daan.

• 10 April 2007 - 20:01

Dekker:

Sucses met jully enorme wandel tocht.
    Groetjes Tante Elly en Ome Nic